POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Articles

Revijalna fudbalska utakmica u okviru Međunarodnog dana mladih

U toku nedelje obeležavanja Dana mladih na stadionu FK Voždovac (Stadion shopping center, Zaplanjska 32), 10. avgusta 2017. godine sa početkom u 19 časova, održaće se revijalna fudbalska utakmica između tima Kancelarije za mlade za koji će igrati zvaničnici Grada Beograda i tima migranata ispred Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila.

U okviru teme "Mladi grade mir", kroz ovaj integracijski događaj azilanti imaju priliku da zajedno sa mladim predstavnicima lokalne sredine ostvare interakciju, bolje upoznavanje i na taj način suzbiju predrasude i promovišu toleranciju.

Ulaz za sve posetioce je slobodan i otvara se u 19h. Ulazi se sa nivoa -2 (garaža) iz ulice Dimitrija Marinkovića.

Fudbalska utakmica počinje u 19:30.

Vous êtes ici :