POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Predaja humanitarne pomoći osnovnoj školi u Bogovađi

U okviru projekta "Razmena pozitivnih iskustava u dijalogu između tražilaca azila i lokalnih građana" koji uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju realizuju Kulturni centar "Hadži Ruvim" iz Lajkovca i Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) Osnovnoj školi "Mile Dubljević" u Lajkovcu, isturenom odeljenju u Bogovađi predata je 26. decembra humanitarna pomoć. 

Osnovnoj školi "Mile Dubljević" i Gimnaziji u Obrenovcu bio je otežan rad usled majskih poplava. Kulturni centar "Hadži Ruvim" iz Lajkovca i APC/CZA su odabrali dve škole u sredinama u kojima žive ili su boravili tražioci azila i u okviru projekta uručili im humanitarnu pomoć u higijeni za opremanje školskih toaleta.

03

Više fotografija u galeriji.

أنت هنا: Početna strana Predaja humanitarne pomoći osnovnoj školi u Bogovađi