POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Humanitarni koncert benda "sHpiritus mOvens" i prikupljanje pomoći za tražioce azila

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA), Kulturni centar "Hadži Ruvim" iz Lajkovca i Inicijativa mladih za ljudska prava  pozivaju građane da u utorak, 23. decembra  u 19h, u Kulturnom centru GRAD podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za tražioce azila.

Posetioci će imati priliku da slušaju bend "sHpiritus mOvens" i pogledaju izložbu fotografija sa APC/CZA aktivnosti u centrima za azil i školama u sredinama u kojima žive tražioci azila.

Pozivamo građane da se odazovu pozivu i doniraju  pomoć za tražioce azila.

POGLEDAJTE LISTU NAJPOTREBNIJIH STAVKI.

kites

Facebook link za događaj.

You are here: Home Humanitarni koncert benda "sHpiritus mOvens" i prikupljanje pomoći za tražioce azila