POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila i studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu za decu azilante

Udruženje studenata Medicinskog fakulteta - IFMSA i Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) su u pratnji Deda Mraza iznenadili najmlađe tražioce azila u centru za azil u Krnjači i maloletne tražioce azila bez pratnje smeštene u Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Novogodisnji paketici su skupljani na humanitarnoj žurci "I ja sam drug za osmeh dug" tokom koje su prikupili pokone za decu tražioce azila.

19

Prema rečima studentata, udruženje svake godine organizuje humanitarne žurke tokom kojih prikuplja poklone za decu iz socijalno ugroženih kategorija.

Fotografije možete pogledati u u GALERIJI.

You are here: Home Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila i studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu za decu azilante